Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. május 26. Vasárnap  Ma Fülöp és Evelin napja van.  
 XTERRA / 120046 Nézetek

A cím nem véletlen: az XTERRA stáb ismét egy fantasztikusan szép videófilmet forgatott az US bajnokság 2013-as futamáról.

Tereptriatlon, terepsport, outdoor... aki megnézi a filmet, annak akkor is kedve támad erre a sportra, ha eddig eszébe sem jutott! A tereptriatlonban nem arról van szó, hogy "ki a legjobb..." - sokkal személyesebb és mégis a természethez nagyon közel álló célokról van szó.

Hogyan tudok jelen lenni, hogyan tudom figyelni magamat és a környezetemet, hogy ne csak keresztül rohanjak az ösvényeken, hanem észre is vegyem a természet szépségét, hogyan tudok egyre jobb lenni (jobb, mint az előző nap), hogyan tudok tanulni a saját hibáimból, hogyan tudok együtt, egy célért küzdeni másokkal, miközben megtartom önmagamat is a lehető legjobban...

"Ne csak gondold, tedd is!" (X2S mottó)

Recept: kaland, kihívás, 3 fantasztikus sportág, a természet csodája, a terep mindig más arca. Itt igazi "Finisher"-ek vannak, mindenki győztes, aki teljesíti a távot

Az XTERRA, a tereptriatlon és az X2S valóban megérdemli a következő gondolatot:

"The difference between a tri and a triump is only a little UMPH.."

 További XTERRA videók >>>

Kapcsolódó videók

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk