Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Sárban, fagyban zárták a szezont a tereptriatlonisták, Mester Bálint megvédte bajnoki címét Kiemelt

  • Állapot: Aktuális

A hétvégén a Nógrád megyei Nőtincs adott otthont a X. Életfa Terepduatlon Országos Bajnokságnak, amelyet a nőtincsi önkormányzat és a X2S TEAM szervezett a Szent Márton Napi Duatlon fesztivál keretében. A bajnoki címet ismét Mester Bálint szerezte meg, világbajnoki dobogóshoz méltó fölénnyel.

14 nov. 2016 Hozzászólás: Hozzászólás  

A több napos eső és hideg időjárás ellenére az szép mezőny gyűlt össze az ország minden szegletéből, köztük több nemzetközi szinten is jegyzett versenyző. Elsőként az országúti futam rajtolt, ahol az abszolútban Kassai Álmos és Balázs Kata értek elsőként célba.

A X. Életfa Terepduatlon Országos Bajnokság rajtjánál a versenyzők üdvözlő fotót készítettek Boronkay Péter paratriatlon versenyző részére, aki jövő héten a tereptriatlon világbajnokságon indul Ausztráliában. A rajt után Mester Bálint (X2S Salomon TEAM) azonnal az élre állt, már az első terepfutó szám után nagy fölénnyel vezetett. A kerékpáros pálya 18 km-re maga volt a megtestesült sárdagasztás, alig volt olyan méter, ahol ne a csúszós, ragadós sárral kellett volna küzdeni.

A cikk folytatódik a hirdetés után...

Mester tovább növelte előnyét, tempóját csak Koleszár Zoltán (Footsrong) tudta valamennyire tartani. A többszörös magyar bajnok Mester végül 7 perc előnnyel szerezte meg az abszolút győzelmet (1:21:01). Koleszár Zoltán érkezett a második helyen (1:28:06), majd Varga Tamás Ervin következett (1:29:00). A nőknél Korcsmárosné Vig Rozália szerezte meg az aranyérmet (2:08:50), őt Szőke Marianna követte (2:18:22), harmadikként Fliegler Anett (2:18:33) érkezett a célba.

Többen kihasználták a nőtincsi polgármester Acsay Ákos által felajánlott különdíjas lehetőséget – az országúti- és a terepduatlont is teljesítők a „Szent Márton Duatlon Királya” cím büszke birtokosai lehettek. Ebben a kategóriában is dobogóra állhatott a magyar triatlon sport egyik kiemelkedő versenyzője az idén 73 éves Szebeni Endre („Bandi bá”), valamint Kassai Álmos kajak edző, aki az összetett versenyt megnyerte.

A tereptriatlon és terepduatlon szezon itthon véget ért, de jövő héten drukkolhatunk Boronkay Péternek, aki a világbajnokságon indul – 2017-ben pedig újabb hazai és nemzetközi kihívások várják a magyar multisportolókat a terepen.

Eredmények a mellékletben. 

Edzések, edzéstervek: www.triatlonedzo.hu | Edzés cégeknek: www.cegedzes.hu

Utoljára frissítve: hétfő, 14 november 2016 12:45

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...