Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Salomon Terep Nagydíj 2013 - Bagyinszki Hanna és a Speedcross 3

  • Állapot: Archív
A "Salomon Terep Nagydíj 2013" különdíjának átadására került sor Bánkon, ahol a Salomon Speedcross 3 terepfutó cipőt az X2S Team legfiatalabb sportolója, Bagyinszki Hanna vehette át.

Hanna jó tanulmányi eredményei mellett nemcsak kiváló sportoló (triatlon, MTB és terepfutás sportágakban), hanem néptáncos is, így szabadidejében a hagyományőrzést és a természetjárást összeköti a mozgással és az aktív életmóddal - ezért is kapta a különdíjat, amellyel a Salomon a természethez közeli, sportos életmódot díjazta.

Bánkon a 2014 évi Tereptriatlon Országos Bajnokság helyszínén került sor a díj átadására ott, ahol a kerékpáros depo is felépül majd, ahol a versenyzők a három sportág között váltanak majd.

20 jan. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Bagyinszki Hannát kérdeztük, hogyan készül a júniusban megrendezendő OB futamra illetve milyen tervei vannak 2014-ben.

BH: Vízilabda edzésre járok egy héten általában 4 alkalommal. Ezen edzéseken kiváló lehetőségem van az úszás tudásom fejlesztésére és a vízbiztonság elsajátítására is. Sokat úszunk gyorson és az erőnléti edzések is igen kemények!

X2S: Hogy állsz a kerékpáros felkészüléssel? Jól tudjuk, hogy a kerékpározás egy különleges formáját is műveled télen?

BH: Bicajozni inkább csak nyáron fogok, télen teremkerékpározok, ami nagyon jül fejleszti az ügyességet és a kerékpárkezelési technikát.

X2S: Egy ilyen jellegű versenyre jól felszerelt, strapabíró MTB kerékpárra van szükség... Rendelkezel megfelelő kerékpárral?

BH: Igen, tavaly kaptam egy HAIBIKE HAI Life RX Pro kerékpárt, ami mindamellett, hogy szép, könnyen kezelhető, hozzám illő kerékpár. Nagyon szeretek vele terepen bicajozni, minden kihívást örömmel teljesítek. Szüleim szerint néha túlságosan is...

X2S: Hogyan jut még időd a futásra az iskola, a kerékpáros és a vízi edzések mellett?

BH: Mivel szárazföldi edzések is rendszeresen vannak, és ott alap a futás.

X2S: Ez mennyi alkalmat jelent egy héten?

BH: Ah, csak egyet! De futok itthon a tó körül is, vagy a családdal, hiszen édesapám is tereptriatlonozik, lelkes versenyzőtípus, engem is sokat motivál.

X2S: Köszönjük a válaszaid, jó felkészülést, sportsikereket kívánok az X2S Team nevében!

  Forrás: X2S TEAM 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...