Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. április 18. Csütörtök  Ma Andrea és Ilma napja van.  

Mester Bálint - eddigi legjobb, legsikeresebb évem a terepen

  • Állapot: Archív
Üdvözlet Mester Bálinttól a 2013-as év végén. Egy évvel ezelőtt, ugyanezt a címet adhattam év végi beszámolómnak: „Eddigi legjobb, legsikeresebb évem”. Tudom, hogy nem lesz ez mindig így, de ez az év még a jónál is jobban sikerült.

Önmagamhoz képest is nagyot fejlődtem a tavalyi évhez képest, és ez az eredményekben is megmutatkozott. Nem csak a hazai, de a külföldi versenyeken is nagyobb tapasztalatom lett az eddigiekhez képest.

Köszönhetem ezt legújabb támogatómnak az Életfa Programnak, melynek céljai az én céljaimmal teljesen egybevág. „Az egészség megőrzése minden eszköz igénybevételével, legyen az a mozgás, vagy táplálkozás, vagy bőröm ápolása.”

18 dec. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  
Mester Bálint 2013 Mester Bálint 2013 X2S TEAM - Szasza

 

nahrin-magneziumBálint az utóbbi két évben Magyarország legeredményesebb tereptriatlonostája. Szlovák kupagyőztes összetettben, többszörös magyar bajnok, korosztályában görög XTERRA Világkupa 2. helyezett, holland ITU Tereptriatlon VilágBajnokság 3. helyezett.

Azonban nem csak a sportágában gyűjt elismeréseket. Hivatásának tartja az oktatást, testnevelő tanárként dolgozik egy 6 osztályos budapesti gimnáziumban és utánpótlás edző egy triatlonos egyesületnél, ahol 9 és 14 éves fiatalokkal foglalkozik.

Céltudatos, eltökélt és szerény, aki hagyja, hogy az eredményei beszéljenek helyette. Idén ősszel házasodott meg.

A X2S TEAM büszke Bálintra, aki a csapat alakulása óta - a diploma miatti kisebb szünetettől eltekintve - folyamatosan és egyre eredménysebebben képviseli a csapat gondolatait és céljait - felébreszteni az emberekben az egézségtudatos életmódot, a sport- és környezettudatos gondolkodást.

Mester Bálint fontosabb eredményei 2013

  • Tereptriatlon VB korosztály 3. hely,
  • Terepduatlon OB 1. hely
  • Tereptriatlon OB 1. hely
  • Xterra Greece korosztály 2. hely
  • Skalica, Senica H-Triatlon Szlovák kupafutamok 1. hely
  • Bánk Tereptriatlon Magyar kupafutam 1. hely
  • Tereptriatlon EB Elit 24. hely

A tereptriatlon sportokon belül külön kiemeést érdemelnek az extrém akadályfutásban elért kimagasló eredményei, amelyek a X2S edzésmódszereit igazolják (ha a tereptriatlon és duatlon eredmények nem lennének elegendőek)

  • Fighter's Run - 2013 rövid táv egyéni 1, majd egy következő futamban csapat 1.
  • Spartan Race sprint, Slovakia - csapat 1.

A Cross to Save, azaz X2S csapat tagja és az Életfa Program sportolója.

  Életfa Program  | X2S TEAM

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk