Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Terepsport teszt: Poór Brigi és a Suunto Ambit 2S sport/outdoor óra

Karácsonyi meglepetésként vehettem át a legújabb edzőtársam, egy Suunto Ambit 2S sport/outdoor órát! A 2013-as versenyszezonom egy Suunto Quest sportóra társaságában teljesítettem.

Már ezzel is 100%-ban meg voltam elégedve, és egy hibát sem tudnék megemlíteni vele kapcsolatban. Ehhez képest az új Ambit 2S óra, már egy teljesen más dimenziót képvisel.

Méretét tekintve jóval nagyobb, és számomra eleinte picit szokatlan volt. Azonban pár edzést követően már teljesen a részemmé vált. Tökéletesen kényelmes, és amit már a Quest esetében is elmondhattam, az óra pántja különösen jó érzetet ad, edzés közben sem tapad hozzá a bőrömhöz.

14 jan. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  

 

Az óra tudása messzemenőkig túlmutat egy hagyományos pulzusmérő óráénál. A GPS jel segítségével, mindenféle kiegészítő nélkül tudjuk mérni a megtett távolságot, sebességet, szintkülönbséget, stb…

Egyszóval mindent, amire egy multisportolónak csak szüksége lehet. Óriási előnye a korábbi Quest karórámhoz képest, hogy a GPS jel miatt, nem kell a különböző sportokhoz más és más kiegészítőkkel, pl FootPod, BikePod bajlódnom. A pulzusmérő szíjat felteszem, az órán kiválasztom, melyik sportág következik éppen, és már mehetek is.

Az óra nagyon stabil, a GPS jelet pillanatok alatt fogja, és a pulzusmérést sem zavarja be semmilyen magasfeszültségű vezeték.

A kijelző letisztult, a számok, betűk épp akkorák amekkorának lennie kell! Tisztán jól kivehető, edzés, maximális leterheltség között is! Azt, hogy épp milyen adatokat szeretnénk látni, a már megszokott, Movescount.com oldalon tudjuk személyre szabni.

A lehetőségek sora szinte végtelen. Itt be tudjuk állítani a kijelző kontrasztját is. Mivel minden fontos, személyi adatot a Movescount.com oldalon van lehetőségünk beállítani, így nyugodt szívvel lehet másoknak dicsekedni vele, mivel nem lehet rajt „elnyomni” semmit.

Fantasztikus még, a térkép segítségével, előre létrehozhatunk útvonalakat, amiket ha leszinkronizálunk az órára, azokon később végignavigál minket!

suunto-ambit2-s-test-6 600

Mostanra túl vagyok egy portugáliai edzőtáboron, 1másodperces GPS jelvétellel, vagyis a legpontosabb üzemmódban egy feltöltéssel 8-9 órát ment el. Az edzések feltöltése nagyon gyorsan és egyszerűen megy. Szerencsére az óra akkumulátora is 1-2 óra alatt feltöltődik, és nem vagyunk a számítógéphez kötve, hiszen hálózati adapterrel is könnyedén tölthető.

suunto-ambit2-s-test-brigi-2 600

Az elmúlt két hétben 60 óra edzésidőn vagyok túl a Suunto Ambit 2S órával, és nyugodtan kijelenthetem, hogy hű, kitartó edzőpartnerre leltem benne. Nagyon jól bírja a viszontagságokat, még egy karcolást sem sikerült ejtenem rajta!

suunto-ambit2-s-test-4 600

Egyszóval a Suunto Ambit 2S óra, egy fantasztikus edzőtárs a mindennapi hobbisportolóknak, és egy fantasztikus edzőtárs az igazi profi sportolóknak is!

{gallery id=SuuntoAmbit2S2014 rows=3 cols=3}gal/SuuntoAmbit2S2014{/gallery}

Ezúton is szeretném megköszönni a Suunto hazai forgalmazójának a támogatást és a bizalmat!

  Forrás:  

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...