Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Teszt: Lafuma Ultra Trail 3 hátizsák - terepfutás, túra, kalandtúra

Futáshoz, terepkerékpározáshoz, rövidtávú túrázáshoz ajánlott hátizsák. Fejlesztésében a TEAM LAFUMA nemzetközi terepfutó csapat vett részt, számos nagy verseny tapaszatlatai alapján (UTMB, Transgrancanaria, Marathon des Sables,...). A X2S TEAM szintén kivette a részét a tesztelésből, a tapasztalatokat foglaljuk össze.

Teszt, Lafuma, Ultra Trail 3, hátizsák, terepfutás, túra, kalandtúra 

A zsák számos kivbáló újítást tartalmaz, igazán alkalmas arra, amire tervezték. Tesztcsapatunknak azonban volt néhány észrevétele, amelyek inkább apró bosszúságok, személyes igények.

Teszteltük hazai és külfölfdi terepen, hosszabb, rövidebb futásokon (országúton is), kerékpáron és túrán, kalandtúrán. Az összefoglaló értékelés szerint a zsák megérdemli a "kiváló" minősítést adott felhasználási körben, más felhasználásra pedig a "nagyon jó" soztályzatot kapta.

20 okt. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

 Lafuma Ultratrail 3 teszt - X2S TEAM

 

Részletes leírás

 lafumaultratrail3-1-x2s

 

lafumaultratrail3-2-x2s 

A kualcstartók összetépőzározhatóak, de a kis zsebekben lehet más is tartani, akár egy könnyű szélkabát is befér (vagy kendő, kesztyű, szemüveg, mobil...).

lafumaultratrail3-4-x2s

A tépőzáras derékpánt nem jellemző megoldás, a Lafuma zsákon több futónak is tetszett, mert stabil, de ugyanakkor magasan van így nem szorítja össze a hasat, a gyomrot. Másoknak pont ez nem volt praktikus, hiszen így a bordákon fekszik fel.

lafumaultratrail3-5-x2s

Nagyon jó szolgálatot tesz ez a hátsó zseb, menet közben is kényelmesen elérhető, pakolható, gumis és tépőzáras megoldásának köszönhetően stabilan fogja a benne lévő cókmókot.

 lafumaultratrail3-6-x2s

Kis zseb az apróságoknak, a háttérben pedig a víztartály tároló rekesze. Mindkét oldalra lehet vezetni a víztartály csövét, belül pedig rögzíteni egy tépőzáras füllel. A LAFUMA saját víztartálya mellett teszőleges más 1,5 L űrtartalmú eszköze elhelyezhető itt.

A termék LAFUMA weboldala >>>

 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...