Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Saucony Triumph 9 futócipő teszt, első benyomások

Ma kipróbáltam az új cipőt - Saucony Triumph 9.

Először az elipszis tréneren használtam. Az első pár percben furcsa volt, mert úgy éreztem mintha hanyatt akarnék esni benne. Ez azért is lehetséges, mivel eddig nekem minden futócipőmben 2 sarokemelő volt. Sőt az achilles műtétem után 4 db volt a cipőmben.

A súlyzós edzés közben sokat gyalogoltam benne, hogy minél inkább szokjam. Az edzés végén még futottam a futógépen egy órát ebből 30 percet egyenletes tempóban és 30 percet intervalloztam.

saucony triumph9 600 02

15 febr. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás  

Nekem nagyon jól esett benne futni.

A sarkam egyáltalán nem ér le, legalábbis érzésre. Olyan mintha fél talpon futnék. A vádlim talán egy kicsit jobban megnyúlilk futás közben, de ez kimondottan jól esett. A térdem és az achillesem egyáltalán nem fájt.

Úgy gondolom azoknak különösen előnyös lenne ez a cipő akik nagyon erőteljesen sarokra lépnek vagy már volt ill. szokott talpi bőnye gyulladásuk lenni. A bal műtött achilessemnél a heghez hozzá ér a cipő ami kicsit kellemetlen, de ez csak az egyéni komfort érzetem zavarja. Nem fáj csak pszichésen zavaró. Féltem a heget ami elég csúnya. Az eddigi cipőim azért nem értek hozzá mert a sok sarokemelő annyira megemelte a lábam, hogy a heg a cipő vége fölé került.

Az interval programban 4,36-os ezrekkel futottam és nagyon jól esett ez a tempó a cipőben. Könnyű benne ellépni és szinte kivántam a lendületes futást. A gépen csak sikon futottam. Még tesztelnem kell szabadban terepen ill. emelkedőn és lejtőn is.

Tugyi Márti


Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...