Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Suunto t6d Black Flame - multisport óra haladóknak

A SUUNTO csúcs multisport óráját (t6d) teszteli, tesztelte a X2S TEAM több tagja. Túl vagyunk több versenyen, számos edzésen - mind különböző körülmények között, a kánikaulai melegen át a közel 0 fokos télies időjárásig, magas hegyen és síkságon.

16 aug. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás  

Az első benyomások, tapasztalatok alapján röviden elmondható - az óra kiemelten jó komfort érzetű, csúcskategóriás szolgáltatásokkal, edzéspartnerként pedig elsőrendű. Néhány bosszantó aprósággal persze találkoztunk... az értékelés részletei a tesztben olvashatóak.

A céljaid elérése sokszor kemény munkával jár. Ahhoz hogy minden edzésen fejlődhess a megfelelő eszközre, tudásra és irányításra van szükséged. Használd a t6d órát és a Suunto Dual Comfort Belt övet a Movescount.com-on keresztül elérhető eszközökkel együtt, hogy 7 fiziológiai paramétered alakulását követhesd folyamatosan olyan pontossággal, ami korábban csak sportorvosi laboratóriumban volt lehetséges. Ez az analízis olyan részleteire bontja le edzéseidet,  hogy pontosan tudod általuk korrigálni edzéstervedet a maximális hatékonyság érdekében.

Könnyedén ellenőrizheted az Edzés Hatékonyságot (Training Effect) annak érdekében, hogy lásd milyen keményen dolgozik a tested, és gyorsan adaptálhasd edzéstervedet szükség szerint. A Suunto t6d szintén megadja az EPOC szintedet (post-excercise-oxigen-consumption level), vagyis az edzés utáni oxigénfelhasználásod szintjét, mely segít elkerülni a túledzettséget, biztosítva ezáltal, hogy biztonságosan hozd ki testedből a legtöbbet.

Használd a magasságmérőt, hogy lássad a hegyi terepen nyújtott teljesítményed és hogy tudd hogyan reagál tested a különböző magasságokon történő megterhelésekre.

Biztonságosan párosítsd t6d órádhoz a kódolt Suunto Comfort Belt övet, a Pod-okat az interferencia mentes ANT adatátvitel segítségével, hogy pontosan követhesd valós időben pulzusodat, kalóriafelhasználásodat, valós idejű sebességedet és megtett távodat, vagy akár pedálfordulatszámodat is.

Cáljaid elérése gyorsabb lehet ha tűhegy pontossággal analizálod az edzéseidet t6d órád segítségével és az információk alapján optimalizálod az edzéseid rendjét.

  • Szerezz mindent átfogó fiziológiai analízist a testedről a Movescount.com oldal segítségével számítógépeden.
  • Kövesd valós időben az Edzés Hatékonyásgodat (Training Effect) és edzés utáni oxigénfelvevő képességedet (EPOC)
  • Használd a magasságmérőt, hogy lássad hegyi terepen és magaslati körülmények között nyújtott teljesítményedet .
  • Mérd sebességed, megtett távodat, pedálfordulatodat és opcionálisan párosítható Pod-okkal.
  • Állítsd össze a személyre sazbott kijelződet igényeidnek megfelelően.
  • Használd a tartozék Suunto Dual Comfort Belt övet a valós idejű pulzus és kalóriafelhasználás mérésére.
  • A Suunto Dual Comfort Belt kompatibilis a legtöbb fitnesz kardio géppel és a Suunto Fitness Solution rendszerrel.
  • A t6d óra kapható még Black Fusion, Black Smoke színekben is.
  • A Suunto t6d Black Smoke modell kapható még Suunto Pack-okban is: Triathlon Pack, Cycling Pack, Running Pack, Multisport Pack.

Részletek, forgalmazás: www.suuntoorak.hu

 

Utoljára frissítve: szombat, 12 december 2015 18:30

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...