Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Kihívások hétvégéje augusztusban Budapesten

  • Állapot: Archív
Jó néhány sportos programmal várja vendégeit augusztus 21. és 24. között a budapesti Kihívások hétvégéje és egyben az Ironman 70.3 Budapest. 

Már az első napon, augusztus 21-én csütörtökön érdemes lesz ellátogatni a Kopaszi gáthoz, hiszen a versenyközpont területén megnyitja kapuit a négy napos Vital Expotique, ahol a sportos, egészséges életmódhoz kötődő cégek, kiállítók standjain kedvezményes vásárlásra is lehetőség nyílik. Csütörtökön és pénteken délelőtt a Duna öbölben két órás hivatalos úszóedzést is tartanak az IRONMAN-verseny résztvevői számára.

A négy napos rendezvény fő attrakciója egy sporttörténeti esemény, az első magyarországi IRONMAN-viadal, az IRONMAN 70.3 Budapest nevű triatlonverseny lesz, amelynek fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere. A rangos nemzetközi sportesemény öt kontinens csaknem ötven országából érkező résztvevői augusztus 23-án 1.9 kilométert úsznak, 90 kilométert tekernek és a 21.1 kilométeres félmaratoni távot futják le.

Az IRONMAN 70.3 Budapest egyéni nevezőinek száma már meghaladja a nyolcszázat, de váltóban is lehet a távokat teljesíteni!

16 ápr. 2014 Hozzászólás: Hozzászólás  


A vasemberek triatlonversenyének az egyik legnépszerűbb kísérőeseménye világszerte a hölgyek számára indított Iron Girl futóverseny, amely reményeink szerint Magyarországon is meghódítja majd a gyengébb nem képviselőinek szívét.



Az Iron Girl egy futóverseny nőknek és lányoknak, amely nagyszerű lehetőség kezdőknek és tapasztalt sportolóknak egyaránt, hogy elérjék a kitűzott egyéni céljaikat. Az Iron Girl futamra augusztus 24-én vasárnap kerül sor, a táv pontosan tíz kilométer, amelyet a Lágymányosi öböl környékén kijelölt futópályán kell majd teljesíteni. Erre az eseményre is lehet már jelentkezni, a nevezési díj tartalmazza az egyedi pólót és rajtszámot, a verseny közben frissítést, chipes időmérést és medált.

irongirls 900

A sportos kísérőesemények sorát gyarapítja majd egy különleges „súlycsoportos” futás is, amelyről hamarosan részletesen beszámolunk majd honlapunkon.

Ugyancsak nagy érdeklődésre tarthat számot az IRONKIDS futam – a nevezés már elkezdődött! –, kis vasember csemeték mutathatják meg nekünk azt az őszinte lelkesedést, amit a gyerekek éreznek a triatlon iránt. Ezen az úszásból és futásból álló aquathlonversenyen a résztvevők ugyanazon a célkapun futhatnak át, amelyen egy nappal korábban az IRONMAN-verseny profi sportolói is. Az IRONKIDS-re - amely egyben a közép-európai TRIKIDS CUP-sorozat egyik eseménye lesz - augusztus 24-én vasárnap kerül sor. Az erőpróbán a négyévesektől egészen a tizenhét évesekig rajthoz állhatnak a gyerekek.


A Kihívások hétvégéje a család valamennyi tagja számára sportolási lehetőséget nyújt augusztus utolsó előtti hétvégéjén!

  Az IRONMAN 70.3 Budapest és a többi esemény weboldala: peterkropko.com 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk

 

A figyelmedbe ajánljuk...