Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Nahrin magnézium kapszula

Kevesen tudják, de a magnézium minden élő szervezet számára létfontosságú elem, amely a test anyagcsere folyamataiban fontos szerepet játszik. Egy felnőtt szervezete kb. 20g magnéziumot tartalmaz, amely többek között a csontokban tárolódott el, és jelentősen hozzájárul azok szilárdságához. Hasonlóképpen fontos a szénhidrát-, a zsír- és a fehérje anyagcsere folyamataihoz, valamint az izmok és az idegek ingerület-átvitelének megfelelő működéséhez is.

Jóllehet nagyon fontos a test számára, sajnos nem képes azt önmagának előállítani. Így a magnéziumot a táplálékból vagy az étrend-kiegészítőkből kell beszerezni-pótolni.

20 nov. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

A magnézium stressz ellenes anyagként is ismert. Hiánya stresszt, izomgyengeséget, izom- és lábgörcsöket, izomrángásokat, fáradtságérzetet, kedvetlenséget, idegességet, fejfájást, migrént, gyenge koncentrációs képességet és szédülést válthat ki. Gyanítják továbbá, hogy a magnézium hiánya depressziót és pszichózist okozhat.

A Nahrin azonban kezünkbe adja a megoldást, a magnézium- és E-vitamin alapú Magnézium kapszulával, amelyből 3 darab már fedezi is a napi szükségletet (300mg). Az E-vitamin (gyökfogó) ugyanakkor gondoskodik a megfelelő vérellátásról, javítja a keringési rendszer működését, valamint védi az ízületeket.

Ideális választás:

  • a szív- és keringési rendszer védelmére,
  • nagy stressznek kitett személyeknek,
  • migrénben és alvászavarban szenvedőknek,
  • sportolóknak, idősebbeknek,
  • alkoholproblémákkal küzdőknek,
  • dohányosoknak.

Alkalmazása nagyon egyszerű: naponta 3 kapszulát egy kevés vízzel vegyünk be.

  Forrés: eletfaprogram.hu 

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk