Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

Vissza a tavaszba, egészség és szépség tanácsok

egészség, szépség, Lamelloderm, hidratálás, jojoba, olaj, regeneráció, gyulladás, viszketésMegérkezett a várva várt tavasz! A tél visszavonult, de még mindig érezhető a hatása, hiszen a hideg kimerített minket. Testünk gyengébb és fáradékonyabb lett, bőrünk fakóbb, sápadtabb, szárazabb és nemcsak az arcunkon, de az egész testünkön.

Ezt idáig nem nagyon vettük észre, hiszen azzal voltunk elfoglalva, hogy túléljük a telet. De most, hogy megpillantottuk magunkat a tükörben, sürgősen kívánjuk a külsőnk javulását. Nemcsak a testünk vonalait szeretnénk megváltoztatni, de a bőrünk látványát is.

16 márc. 2013 Hozzászólás: Hozzászólás  

Megérkezett a várva várt tavasz! A tél visszavonult, de még mindig érezhető a hatása, hiszen a hideg kimerített minket. Testünk gyengébb és fáradékonyabb lett, bőrünk fakóbb, sápadtabb, szárazabb és nemcsak az arcunkon, de az egész testünkön.

Ezt idáig nem nagyon vettük észre, hiszen azzal voltunk elfoglalva, hogy túléljük a telet. De most, hogy megpillantottuk magunkat a tükörben, sürgősen kívánjuk a külsőnk javulását. Nemcsak a testünk vonalait szeretnénk megváltoztatni, de a bőrünk látványát is.

Milyen segítséget tudunk igénybe venni az Életfától, hogy megfeleljünk a tavaszi elvárásoknak?

Először is válasszunk egy Nahrin terméket, ami nemcsak méregtelenít (ami nagyon ránk fér tavasszal!), hanem slankít is. Elegendő erre egy termék, amivel egészségesebb kinézetűek és karcsúbbak lehetünk? Szerintem igen!

egészség, szépség, Lamelloderm, hidratálás, jojoba, olaj, regeneráció, gyulladás, viszketésAz én receptem minden tavasszal az Alma-, illetve Barackíró. Mindez természetesen a mozgás mellett. És itt most nem a rengeteg gyaloglásra gondolok (ami úgyis jellemző ránk és csak a lábunkat erősíti), hanem vegyünk egy mély levegőt és kezdjünk el tornázni. Mindenki olyan mozgást választ magának, amilyet szeret.

Az Író mellett megtanulunk sok folyadékot inni, ami nagyon fontos, hiszen e nélkül nem fejti ki a hatását. Nemcsak a felesleges vizet hajtja ki a szervezetből, de tisztítja az emésztőszerveket, rendbe hozza a normális bélműködést és segítségével megszabadulhatunk a székrekedéstől is, ami gyakori panasz a túlsúlyos embereknél. Emellett értékes írófehérjéket tartalmaz, amit tökéletesen hasznosít és izom felépítéshez használ a szervezet (ez fontos a fogyókúránál).

Az Író segítségével elérjük ezt a bizonyos kis sikert (mínusz 1-2 kiló), ami az első 1-2 héten bekövetkezik. Igaz, hogy ilyenkor csak folyadékot veszít a szervezet, de beindul egy kezdet, ami folyamatos egészséges fogyáshoz vezet. Inkább délután (munka után) javaslom fogyasztani az Írót, nem pedig reggel. Egyrészt, ha reggel szabályosan iszunk, sok folyadékkal, akkor nem bírjuk ki a munkahelyig, a fokozott vizelet kiválasztás miatt. Másrészt, a „belső óra” szerint a vese 17-19 óra között a legaktívabb.

Fontos az, hogy az Író mellett sok folyadékot kell fogyasztani, máskülönben szomjasak leszünk, de szubjektíven ezt éhségérzetként fogjuk átélni. Tehát, ha 2-3 dl Írót iszunk, 20 perc elteltével igyunk hozzá még 2-szer ugyanennyi vizet. Ezt nem muszáj azonnal, kortyonként is lehet. Mivel ez hirtelen nagy lökést ad a vesének, ezért azoknak, akik veseproblémákkal küszködnek (többek között vesekő), ez a módszer nem ajánlott!

Tavasszal a bőrünk nagyon szomjas, nemcsak az arcon, de az egész testen. Adjunk neki vizet, de úgy, hogy ezt a vizet meg is tartsa! A Lamelloderm család ideális az extraszáraz, érzékeny vagy esetleg allergiás reakciókra hajlamos bőr részére. Tökéletes a bababőr ápolására is, de természetesen minden bőrtípusnak megfelel. Minimális mennyiség már egy pillanat alatt megszünteti a bőr szomjúságát, visszaadja annak tökéletes rugalmasságát, továbbá bársonyossá és üdévé teszi.

Ezt mind egyedülálló, egymáshoz harmonikusan illeszkedő összetételeinek és különleges bőrazonos, lemezes (lamelláris) szerkezetű felépítésének köszönheti. Ebből adódóan erősíti a bőr védelmét, csökkenti a vízveszteséget és felgyorsítja a bőrregenerációt. Nagyon értékes növényi összetételei (Argánolaj, Feketekömény kivonat, Jojobaolaj, Szívmag kivonat, Borbolya kivonat, Édesgyökér) más alkotó anyagokkal kombinálva a legnagyobb komfortot biztosítják a bőrünknek.

Védenek a külső negatív hatásoktól, regenerálják, hidratálják a bőrt, megakadályozzák a fertőzéseket és csökkentik a gyulladást, viszketést, intenzíven ápolnak és építik a felső hámréteget. Bőrgyulladás, pikkelysömör esetén tökéletes bőrápoló. A benne lévő ceramidoknak köszönhetően fiatalítja és simává varázsolja a bőrt!

A Lamelloderm krémet problémás, illetve extra száraz bőr ápolására fejlesztették ki, de én emellett egy tökéletes arc (éjjeli, nappali!), kéz, nyak, dekoltázs krémnek tartom! Akár ezzel az egyetlen krémmel meg tudjuk oldani a felsorolt testrészek kényes bőreinek gondviselését.

A Lamelloderm testápolót használhatjuk tusolás vagy tisztálkodás után. A még nedves bőrre vigyünk minimális mennyiséget, majd gyöngéden és finoman kenjük be. Ideális a nyakra, kézre, dekoltázsra, de akár az arcra is.

Just weboldal

A Lamelloderm termékek rendkívül gazdaságosak, csupán minimális mennyiséggel már hatékony hatás érhető el. Illatmentesek, mert nem tartalmaznak parfümöt, az enyhén savas pH-juk megegyezik a normális bőr pH-értékével.

Bővebben... https://www.eletfaprogram.hu/joomla-overview/egeszseg/696-vissza-a-tavaszba-egeszseg-es-szepseg-tanacsok

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk