Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 28. Csütörtök  Ma Gedeon, Johanna és Hanna napja van.  

III. Erdőbénye Drótszamár Fesztivál kánikulában, forró hangulatban

  • Állapot: Archív

 

 

A rekkenő hőségben 146 induló vágott neki ma a III. Erdőbénye Drótszamár Fesztivál keretében megrendezett hegyibringás maraton 35 és 54 km-es távjának. A TakarékPont Mountainbike Challenge sorozat 5. állomásának útvonala Tokaj-Hegyalja dűlőin és a Zemplén bércein keresztül-kasul vezette az idelátogatókat.

Erdőbénye, Drótszamár, Fesztivál, kánikula, forró

A verseny 11 órakor rajtolt a Béres Szőlőbirtokról, a rövid- és hosszú táv együtt indult az első körre. A túra jellegű felvezetés után a faluból kiérve a festői Bronok völgy emelkedői szakították szét a mezőnyt. Hauser Tamás (Capricorn Scott Powerbar) magabiztosan tartotta vezető pozícióját, de tőle nem sokkal maradt le Kis József (Merida Maraton Team CST ), Tóth András (Hegyibringa SE) pedig egysebességessel üldözte őket. Végül a hosszú távról ők érkeztek be először, ezzel pedig mindhárman a dobogó első helyére állhattak a kategóriájukban. A hölgyek mezőnyében hosszú távon Ringelhann Fanni, rövid távon pedig Rozsnyai Mariann (deviantMTB) érkezett be elsőnek. A rövidtávos férfiak közt Farkas Joci (Ozdi KE) lett az első.

09 júl. 2012 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

 

A TakarékPont által a leggyorsabb 14 és 18 év közötti versenyzőnek felajánlott TaPassz mini bankkártyát és a hozzá tartozó TakarékPont számlát Bakos Zoltán nyerte.

"Több indulóra számítottunk, de a kánikula valószínűleg sokakat megijesztett." - mondta Danó Péter, a verseny főszervezője. "Reméljük, hogy jövőre azok is eljönnek, akik ma otthon maradtak!"

Az elégetett kalóriák utánpótlását a Magita Étterem szakácsai által készített gulyásleves és tészta biztosította, amit most a tavalyinál árnyékosabb helyen fogyaszthattak el a megfáradt versenyzők.

A fesztivál további programjai közt pincetúra is szerepel, az erdőbényei focipályán pedig a bringapólósok mérkőzéseinek szurkolhatnak, majd Sub Bass Monster koncertjén kapcsolódhatnak ki azok, akik úgy döntenek, hogy holnapig itt maradnak. Vasárnap délelőttre is marad program: a Mulató hegyen uphill versenyen mérhetik össze az erejüket azok, akiknek még erre is marad energiájuk!

A TakarékPont Mountainbike Challenge sorozat a mai versennyel túl van a félidőn, a következő állomás a Gerecse Maraton lesz, július 21-én.

{jb_brownbox}Fotók: Tirszin János, Nutrixxion.hu{/jb_brownbox}

 

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk