Bejelentkezés  \/ 
x
vagy
 Use Facebook account  Use Google account
x
2024. március 29. Péntek  Ma Auguszta napja van.  

Freeride Mountain Bike Wold Tour - Balaton Bike Fest a 8. futam

  • Állapot: Archív

Freeride, Mountain, Bike, Balaton Bike Fest, mtbMár csak pár hét van hátra és elkezdődik a Freeride Mountain Bike (FMB) Wold Tour, melynek első állomás a Vienna Air King lesz. Az FMBA mára már elkészült az FMB World Tour versenynaptárával.

A turné hivatalos versenynaptárának állomásai közt 8 helyen szerepel a Balaton Bike Fest - 2011. június 22-26.

04 ápr. 2011 Hozzászólás: Hozzászólás
(0 szavazat)
 

Egy hihetetlenül sikeres első 2010-es évad után az FMB World Tour kész, hogy megnyissa az új évad kapuját. Mint ahogy az előre sejthető volt, rengeteg helyszín versengett egymással, hogy otthont adhasson egy állomásnak, és az FMBA örömmel jelenti, hogy az idei World Tour még több helyszínt foglal majd magában, ahol a versenyzőknek lehetőségül lesz a pontok gyűjtésére, hogy az összetettben minél előbbre kerüljenek. Mindent egybevetve 21 európai és észak amerikai állomásból áll majd a közelgő turné.

A gyémánt és arany fokozatú eseményeket pedig a két kontinens között egyenlő arányban osztották meg. A versenysorozat egyik fénypontja minden bizonnyal a záróakkordnak otthont adó Nuremberg lesz. A várva-várt Red Bull District Ride visszatér ötéves szünetelés után és méltó, az alkalomhoz nagyon is illő éke lesz a FMB World Tour díjkiosztójának.

A 2011 FMB World Tour eseménynaptára:

A regisztrált riderek minden eseményen pontokat gyűjthetnek. Hogy menni pontot, az az esemény kategóriájától és természetesen a versenyző eredményétől függ. Szemben a tavalyi gyakorlattal a korábbi legjobb négy eseményen szerzett eredmény helyett idén az öt legjobb elért eredmény alapján történik majd a végső rangsor felállítása.

A versenyeket bronz, ezüst, arany és gyémánt kategóriákba sorolták egy sor kritériumnak megfelelően, mint például nehézségi fok, a pálya jellege, a pénznyeremény nagysága és a bírálati szempontok alapján.

A pontok csak akkor számítanak, ha a versenyző regisztrált FMBA tag, szóval, ha azt szeretnéd, hogy a pontjaid szerepeljenek az összetett FMB World Tour listáján, akkor semmiképpen se felejts el még az első verseny előtt regisztrálni, mely a Vienna Air King lesz Április 2-án és 3-án Ausztriában.

https://fmbworldtour.com/2010/member/

Ha nem szeretnél versenyezni, de szeretnéd támogatni az FMBA-t a freeride mountainbike sport fejlődésének elősegítésében, akkor regisztrálj a fenti linken és kövesd az utasításokat.

Az FMB Would Tour örömmel jelenti be az új évad kezdetét és köszöni partnerei és a TSG, Specialized and SR Suntour támogatását. Az FMB World Tour partnereiről további információ az alábbi linkeken érhető el:

www.ridetsg.com

www.specialized.com

www.srsuntour-cycling.com

 

 

 

A www.terepsport.hu oldal főszerkesztője, koordinátora. A X2S TEAM edzője és versenyzője.

Bemutatkozás duplanyil

Webhely: www.triatlonedzo.hu/

Edzés, támogatás

A terepsport.hu a X2S TEAM multisport csapattal és edzőivel várja a felkészüléssel, edzéssekkel kapcsolatos kérdéseket. Csapat vagy személyi edzéseken is állunk az érdeklődök rendelkezésére.

Életmód tanácsok

Szakembereink a legtöbb életmód témában rövid időn belül választ tudnak adni. Elsősorban a természetgyógyászattal kapcsolatosan, de tagjaink között orvosok is várják a kérdéseket.

Táborok, csapat

A terepsportok legaktívabb és legeredményesebb magyar csapata a X2S TEAM. Tagjai közé várja azokat, akiknek a kalandok és a kihívások az élet mindennapos részei.

Kapcsolatok

Aktív kapcsolataink vannak a hazai és nemzetközi szervezetekkel, versenyrendezőkkel, így szinte bármilyen sporttal, versennyel kapcsolatos kérdésben nagy valószínűséggel tudunk segíteni.

Top Tweets

Maradjunk kapcsolatban!

Budapest, Solymár
T: +36 30 48 88 261
T: +36 70 70 84 474

X2S TEAM - terepsport felsőfokon

Magyarország legeredményesebb terepsport csapata a X2S TEAM

2005 óta 100+ bajnoki címet érdemeltek ki a sportolók, 2000+ eseményen vettek részt, a kiemelt médiamegjelenések száma 200+ (TV, magazinok, rádió interjúk) és a csapat 50+ rendezvényt szervezett.

Legyál Te is tagja ennek a közösségnek!

Amiért érdemes belépned a csapatba:

  • közös edzések, versenyek itthon és külföldön
  • egyedi megjelenés, csapatmez
  • váráslási kedvezmények
  • máshol nem megtalálható MULTISPORT érzés

Itt jelentkezhetsz, érdeklődhetsz duplanyil

Hivatalos

A www.terepsport.hu weboldal hivatalos tartalma.

 

Hivatalos

Oldaltérkép


 

Ars poetica

Rólunk